Vand priser.

Beregnings tabellen til vand er opdateret med prisen for 2021

Se den her

Jan S.P.
Webmaster

Kategorier: Formanden informerer

Ejendomskontoret informerer

Info fra ejd.kontoret i Vesterby
Kontoret vil, som tidligere nævnt, i perioden frem til 29. marts kun være åbent for telefonisk henvendelse i normal åbningstid, som er mandag – fredag fra 9-10 samt tillige torsdag fra 17-18.
Alle ikke akutte problemer i lejemål, vil blive udskudt til krisen er ovre og forholdene igen nærmer sig det normale. Retningslinjer for besøg ved akutte problemer oplyses ved henvendelse om problemet. Det vil altså betyde, at alle allerede lovede aftaler om besøg hermed aflyses. Undtaget er dog ind- og udflytninger samt planlagte besøg, i den kommende uge, af ISTA Clorius som skal udskifte de sidste målere på vand og varme. Vis dog hensyn og hold god afstand til montøren.
Affald, både husholdningsaffald og storskrald, vil blive indsamlet som normalt. Det vil sige storskrald indsamles mandag til fredag om formiddagen og husholdningsaffald (containere i skralderum) tømmes torsdag og fredag.
Vi beklager de gener som dette må medføre og husk at passe på hinanden.

Kategorier: Formanden informerer

En formand takker af

Efter at have bestridt posten som afdelingsformand siden oktober 2013, havde jeg inden dette års afdelingsmøde besluttet ikke at være kandidat til posten når bestyrelsen skulle konstituere sig efter afdelingsmødet.

Der har været mange forskellige opgaver i løbet af årene, 2 fester og masser af små projekter, men en af de ting jeg vil se tilbage på med tilfredshed er forløbet af projektet med udskiftning af vores vandrør, dette var en stor mundfuld men også rigtigt spændende at stå i spidsen for.

Jeg ønsker den nye formand alt mulig held og lykke med jobbet.

Jan S.P. (Tidligere formand)

Kategorier: Webmaster informere

Efter afdelingsmødet

Listen over bestyrelses sammnesætningen er opdateret og kan ses her

På afdelingsmødet blev det vedtaget at der kan gives dispensation til hundehold i TAB Vesterby.
På mødet blev der opfordret til at man venter med at anskaffe sig en hund til efter bestyrelsen har udarbejdet et regelsæt.

Webmaster Jan S.P.

Kategorier: Webmaster informere

Afdelingsmøde 2019

Allerede nu kan du se hvilke forslag som skal behandles på afdelingsmødet 29 januar, der ligger også regnskab, budget og beretning på siden.

Du kan finde den her

Jan S.P.

Kategorier: Formanden informerer

Glædelig Jul

Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret ønsker alle beboerne
en rigtig glædelig jul, håber alle får hvad de ønsker sig.

Jan S.P.

Kategorier: Formanden informerer

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.